Bensin, diesel eller el?

Vilken färg ska man välja till sin nya elbil? 

  • Vit, det som är bra en med vit bil är att det är snyggt! Dessutom blir det inte så jobbigt under sommaren och på vintern finns ju uppvärmare. Det jobbigaste enligt mig är när bilen är sådär olidligt varm…
  • Svart, det är också extremt snyggt! Det enda är väl att det blir varmt som sagt, men det är ju så otroligt bra. En svart bil blir ju inte lika smutsig som en vit, så det är ju ett plus både rent ekonomiskt och säkerhetsmässigt.
  • Grå, grått är också så bra som bilfärg! Det är inte lika vanligt längre tror jag? Har iallafall inte sett så många gråa bilar längre! En bra mix mellan svart och vitt.

Bensin, diesel eller el?

Den eviga frågan! Vad ska man egentligen välja? Ett tag sas det att diesel var bra, sen ändrades det, ska man ha en ren elbil eller hybrid?

  • Elbil, är helt klart det jag rekommenderar, det är idag så enkelt med laddare elbil de finns överallt! Det är helt klart det jag rekommenderar mest! Jag tror mest de flesta tycker tanken på en elbil känns omständig, behöva ladda osv, men som sagt det är otroligt enkelt faktiskt! Antingen letar du upp en stolpe ute och laddar, det finns massvis med parkeringar i anslutning till eluttag eller garage med boxar. Otroligt smidigt om man bara lägger ner lite mer tid på det hela! Att planera och vara ute i god tid är faktiskt vitalt för en bilägare, tycker jag så för mig har inte elbilen inneburit så stora förändringar. Jag kör och lever som vanligt, förutom att jag inte ska glömma koppla i sladden ibland.  Annars kan man alltid installera en laddstation elbil hemma. Det tipsar jag starkt om!
  • Bensin, hmm.. De flesta bilar är ju drivna på bensin vilket inte är miljövänligt, men de flesta bilar är drivna på detta så vad ska man göra egentligen?
  • Diesel, är framställt av destillerat råolja, kolväte. Så njaaa inte heller så bra för miljön faktiskt. Men det som är bra är att det är tidssnålt.

Vad tycker jag då?

Jo jag tycker helt klart att man ska köra på en svart eller vit elbil! Mitt kontor har installerat en laddstation företag så det är supersmidigt för mig! Då kan jag ladda hemma och på jobbet, dessutom är neutrala färger så snyggt på bilar!

Elbil

Abacus, archetyp, incognito och andra marknader har öppet.